Tegelzetten: van keuken tot vijver

Wilt u uw tegels accentueren of juist subtiel in uw interieur verwerken? Wij denken graag met u mee voor het beste eindresultaat. Van nieuwe tegels voor in de keuken tot nieuwe tegels in uw vijver: niets is ons te gek. Op iedere gewenste plek in en rondom uw woning kunnen wij tegels zetten. Heeft u een mooie uitdaging voor ons? We horen het graag!

Tegelzetten in de hal

Zoekt u een tegelzetter die uw hal kan betegelen? Of wilt u uw toilet voorzien van nieuwe tegels? Wij werken graag met topkwaliteit tegels en werken zoals we dat thuis ook zouden doen. Nauwkeurig, professioneel en altijd met een glimlach. We hebben passie voor het vak, en dat merkt u ook. Niet alleen in het resultaat, maar ook in de manier van werken. We communiceren duidelijk met u en werken binnen de afgesproken kaders.

Onvoorziene kosten? Daar doen wij niet aan.

Ons specialisme: tegels van groot formaat

Nadat de vloer gelegd is, starten we aan het tegelwerk. Een van onze specialiteiten is werken met een groot formaat tegels. XL tegels, waar andere vakspecialisten liever niet mee werken. Deze grote tegels slijpen we in verstek. Dat houdt in dat de rand van 0 tot 45 graden wordt geslepen. Door het slijpen en polijsten van de tegels halen we scherpe randen weg. Dit geeft een bijzonder strak resultaat!

Richard & Marion

Mark heeft in samenwerking met Korrel's Tegelschowroom tot grote tevredenheid onze oude plavuizen vloer verwijderd, nieuwe vloerverwarming geïnstalleerd en nieuwe plavuizen gelegd. Daarna heeft hij 2 badkamers en een toilet gerenoveerd. Tijdens het gehele proces diverse uitdagingen tegengekomen en in goed overleg met ons opgelost. Hierdoor is een fantastisch resultaat geboekt en genieten wij dagelijks van ons "nieuwe" huis. Ook de service achteraf van Mark is super te noemen, je belt en hij staat snel weer bij je voor de deur om het ongemak te verhelpen."

De kosten van tegelzetten

Wilt u nieuwe tegels in uw hal, keuken, woonkamer of op welke plek dan ook, dan wilt u natuurlijk graag weten wat het kost. Al onze projecten zijn op maat. Dat betekent dat wij een ontwerp maken op basis van uw wensen en budget. Op basis hiervan maken wij een offerte. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Het begint allemaal met een goed gesprek

Voordat we voor u aan de slag mogen, drinken we graag een kop koffie en gaan we dieper in op uw wensen. Aan de hand van dit gesprek maken we een ontwerp voor u, inclusief offerte. Zo weet u direct wat wij voor u kunnen betekenen.