Badkamer: van montage tot gebruiksklaar

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Als badkamerspecialist kunnen wij al het werk uit handen nemen. Van ontwerp tot realisatie. Van badkamer tot toilet.

Badkamer montage:
dit is onze werkwijze

Wilt u een badkamer laten plaatsen door een specialist? Wij kunnen niet alleen complete badkamers ontwerpen en renoveren, maar ook monteren. Van een moderne badkamer tot een klassieke badkamer: wij nemen graag uw zorgen uit handen. Wij nemen u mee in onze werkwijze.

Wanneer u een badkamer door ons laat monteren, slopen wij uw huidige badkamer. We halen alle waterleidingen en afvoeren, we gaan terug naar de basis. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de status van uw huidige badkamer. En belangrijker nog: zo stuiten we niet op onvoorziene kosten.

Badkamer of toilet monteren

We kunnen niet alleen uw complete badkamer monteren, maar ook onderdelen. Zoals de montage van een toilet. Waar u ook voor kiest: na de sloop instaleren we nieuwe waterleidingen en afvoeren, plaatsen we (verlaagde) plafonds, voorzetwanden en spatwanden en leggen we al het elektra aan. Wanneer we het elektra gelegd hebben, brengen we een nieuwe zandcement vloer aan.

Jon Brooke

"Wij zijn super tevreden en blij dat wij Dream Renovations hebben gekozen voor het realiseren van onze nieuwe badkamer.
Mark heeft fantastisch werk geleverd – een echte vakman met passie voor zijn werk die de klus grondig aanpakt en tot in de puntjes verzorgt.
Hij werkt netjes, communiceert helder en houdt zich aan afspraken. Hij geeft ook goede adviezen op basis van zijn jarenlange ervaring wat in ons geval heeft bijgedragen aan een beter resultaat.
Het had werkelijk niet beter gekund – bedankt!"

Ons specialisme: tegels van groot formaat

Nadat de vloer gelegd is, starten we aan het tegelwerk. Een van onze specialiteiten is werken met een groot formaat tegels. XL tegels, waar andere vakspecialisten liever niet mee werken. Deze grote tegels slijpen we in verstek. Dat houdt in dat de rand van 0 tot 45 graden wordt geslepen. Door het slijpen en polijsten van de tegels halen we scherpe randen weg. Dit geeft een bijzonder strak resultaat!

Compleet nieuwe badkamer inclusief montage

Na het strakke tegelwerk richten we ons op het nieuw aangeschafte sanitair en monteren we de accessoires. Kranen, spiegels, radiatoren. We zorgen dat uw badkamer er gelikt uitziet! En waterdicht, niet geheel onbelangrijk. We kitten uw badkamer waterdicht en stuccen en sauzen we de plafonds.

Oplevering van de badkamer

U raadt het al: een waterdichte badkamer is natuurlijk klaar voor gebruik! Maar niet voordat we deze eerst aan u opleveren. We kijken altijd samen met u of uw badkamer en/of toilet helemaal naar wens zijn. Is dat het geval? Zijn alle puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’? Dan kunt u volop genieten!

Toiletrenovatie of montage van het toilet

Wist u dat wij niet alleen complete badkamers monteren, maar ook losse ruimtes zoals het toilet? Wij kunnen deze netjes en professioneel voor u installeren, precies zoals u dat in gedachten heeft.

De kosten van badkamer montage

Wilt u uw badkamer laten monteren, dan wilt u natuurlijk graag weten wat dit kost. Al onze projecten zijn op maat. Dat betekent dat wij een ontwerp maken op basis van uw wensen en budget. Op basis hiervan maken wij een offerte. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Het begint allemaal met een goed gesprek

Voordat we voor u aan de slag mogen, drinken we graag een kop koffie en gaan we dieper in op uw wensen. Aan de hand van dit gesprek maken we een ontwerp voor u, inclusief offerte. Zo weet u direct wat wij voor u kunnen betekenen.