Badkamer: van ontwerp tot realisatie

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Als badkamerspecialist kunnen wij al het werk uit handen nemen. Van ontwerp tot realisatie. Van badkamer tot toilet.

Ontwerpen van badkamers en toiletten

Wilt u een nieuwe badkamer of droomt u al jaren van een nieuw toilet? Wij helpen u graag. Op basis van uw wensen en budget ontwerpen wij uw droom badkamer of toilet. Dat doen wij in een van onze showrooms, zodat wij u direct kunnen laten zien welke mogelijkheden er zoal zijn. Zo kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer of gerenoveerde toilet. Wij maken een badkamer compleet op maat, precies zoals u voor ogen heeft. Net als uw toilet. Speciale wensen? Kom maar op, wij houden wel van een uitdaging!

Badkamer renovatie: dit is onze werkwijze

Nadat u akkoord heeft gegeven op het ontwerp voor uw badkamer of toilet, gaan wij aan de slag. De realisatie van uw badkamer of toilet gaat als volgt. Net als een kunstenaar gaan wij terug naar de basis, we werken met een schoon canvas. We slopen uw badkamer daarom volledig, inclusief waterleidingen en afvoeren. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de status van uw huidige badkamer. En belangrijker nog: zo stuiten we niet op onvoorziene kosten.

Jon Brooke

"Wij zijn super tevreden en blij dat wij Dream Renovations hebben gekozen voor het realiseren van onze nieuwe badkamer.
Mark heeft fantastisch werk geleverd – een echte vakman met passie voor zijn werk die de klus grondig aanpakt en tot in de puntjes verzorgt.
Hij werkt netjes, communiceert helder en houdt zich aan afspraken. Hij geeft ook goede adviezen op basis van zijn jarenlange ervaring wat in ons geval heeft bijgedragen aan een beter resultaat.
Het had werkelijk niet beter gekund – bedankt!"

Verlaagde plafonds in uw badkamer

Na de sloop van uw badkamer of toilet installeren we nieuwe waterleidingen en afvoeren. Ook plaatsen we plafonds - al dan niet verlaagd, voorzetwanden en spatwanden. Hierna leggen we al het elektra aan, zodat uw badkamer straalt als nooit tevoren. Na het aanleggen van het elektra brengen wij een nieuwe zandcement vloer aan.

Tegels in verstek slijpen

Wanneer we daarmee klaar zijn, gaan we aan de slag met het tegelwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van groot formaat tegels. Deze slijpen wij in verstek. Tegels in verstek slijpen betekent dat de rand van 0 tot 45 graden wordt geslepen. Door het slijpen en polijsten van de badkamertegels halen we scherpe randen weg. Bovendien geeft dit een bijzonder strak resultaat.

Badkamer waterdicht afkitten

Zijn alle tegels strak afgewerkt, dan plaatsen we het nieuw aangeschafte sanitair en ook de accessoires worden gedemonteerd. Van kranen tot spiegels. Zijn alle accessoires geplaatst, dan kitten we de gehele badkamer waterdicht af en sausen en stucen we de plafonds.

Oplevering van badkamer renovatie

Als dat klaar is, leveren wij de badkamer op. Daarbij kijken we altijd samen met u of uw badkamer renovatie helemaal naar wens is. En dan rest ons alleen nog te zeggen: geniet van uw droombadkamer!

Verbouwen van een nieuwbouw badkamer

Heeft u een nieuwbouw badkamer en wilt u uw badkamer helemaal naar wens indelen? Ook dat is mogelijk. We kunnen niet alleen badkamers renoveren, maar maken ook graag een nieuwbouw badkamer volledig op maat. Is de kraan in uw huidige badkamer niet naar wens gemonteerd? Of staat het badkamermeubel op een andere plek dan u zou willen? Wij regelen het graag voor u.

Toiletrenovatie of verbouwen van toilet

Als badkamerspecialist renoveren wij niet alleen complete badkamers, maar u kunt ook een gedeelte van de werkzaamheden aan ons uitbesteden. Toilet renovatie, bijvoorbeeld. Of u heeft alle materialen van uw nieuwbouw badkamer al, maar u zoekt iemand die deze netjes voor u kan installeren. Wij maken het exact zoals u dat in gedachten heeft!

De kosten van een badkamer renovatie

Wilt u uw badkamer of toilet renoveren, dan wilt u natuurlijk graag weten wat dit kost. Al onze projecten zijn op maat. Dat betekent dat wij een ontwerp maken op basis van uw wensen en budget. Op basis hiervan maken wij een offerte. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Het begint allemaal met een goed gesprek

Voordat we voor u aan de slag mogen, drinken we graag een kop koffie en gaan we dieper in op uw wensen. Aan de hand van dit gesprek maken we een ontwerp voor u, inclusief offerte. Zo weet u direct wat wij voor u kunnen betekenen.