Wij horen graag van u

Wij houden van persoonlijk contact en vertellen u daarom graag meer over de vele mogelijkheden tijdens een – volledig vrijblijvend – persoonlijk gesprek bij u thuis.

Wilt u liever een vraag stellen per email of telefoon? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 46 39 23 55, door een e-mail te sturen naar info@dreamrenovations.nl of door gebruikt te maken van het contacformulier.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

De volgende stappen op een rijtje

 • 1
  Kennismakingsgesprek

  In dit gesprek maken we persoonlijk kennis en bekijken we de ruimte die u wilt laten aanpakken. We bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden.

 • 2
  Offerte op maat

  Aan de hand van het kennismakingsgesprek sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte. Deze offerte blijft 30 dagen geldig.

 • 3
  Bestelling van materialen

  De bestelling en levering van materialen kunt u in eigen hand houden, of door ons laten uitvoeren.

 • 4
  Planning

  In overleg bepalen we samen wanneer we aan het project gaan beginnen, en wanneer we verwachten klaar te zijn.

 • 5
  Start verbouwing

  Op de geplande dag en tijd zorgt u dat de ruimte(s) klaar zijn voor de verbouwing en dat (indien afgesproken) de materialen geleverd zijn. Zo kunnen wij meteen aan de slag!

 • 6
  Oplevering

  Als de hele klus geklaard is volgt natuurlijk de oplevering. Samen kijken we of alles naar wens is, en dan kan het genieten beginnen!

Wat kost het? Al onze projecten worden op maat gemaakt. Afhankelijk van uw wensen en budget stellen wij een ontwerp voor u samen. Hierdoor is het voor ons mogelijk om het maximale uit uw budget te halen.