Tegelvloer met of zonder vloerverwarming

Wilt u een gelijkmatige temperatuur op iedere plek in huis en geen koude voeten meer? Wij installeren tegelvloeren en vloerverwarming.

De voordelen van vloerverwarming

Niets is zo fijn als vloerverwarming: het is heerlijk aangenaam aan uw voeten. Bovendien biedt vloerverwarming tal van voordelen. We sommen ze voor u op. Vloerverwarming is energiezuinig: het kan uw stookkosten tot 20% verminderen. Dat komt doordat de temperatuur gelijkmatig verdeeld kan worden. Daarnaast kan het vloeroppervlak met een langere temperatuur verwarmd worden.

Vloerverwarming is aangenaam

We noemden het al: vloerverwarming is aangenaam. Daarmee doelen we niet alleen op de warmte onder uw voeten, maar ook op de luchtkwaliteit. Doordat de warmte gelijkmatig verspreid wordt, ervaart u ook een aangename warmte wanneer de temperatuur laag staat.

Vloerverwarming: kindvriendelijk en ruimtebesparend

Een vloerverwarming wordt volledig verwerkt in de vloer. Velen zien dit als een pluspunt tegenover radiotoren, die vaak een doorn in het oog zijn en ruimte in beslag nemen. Omdat de vloerverwarming volledig in de vloer verwerkt is, is het bovendien een kindvriendelijke oplossing. Kinderen kunnen zich niet bezeren aan vloerverwarming, aan radiatoren wel.

Willem Latupeirissa

"Mark heeft onze tegelvloer in de gang en keuken heel netjes gelegd. Net als de tegels boven ons aanrechtblad. We hebben contact gezocht met Dream Renovations omdat we op korte termijn iemand nodig hadden. Mark is erg kritisch op zijn eigen werk en schoorvoetend zijn we soms akkoord gegaan omdat oplevering van de werkzaamheden daardoor een dag later was. Alles wordt echter goed uitgelegd en achteraf zijn we er erg blij om. We gaan er jarenlang meer plezier van hebben. Daarbij zijn het fijne, betrouwbare mensen.
Heb ze in nood gevonden maar zal Dream Renovations voortaan veel eerder inplannen bij een volgende klus."

Zo gaan wij te werk

Naast het leggen van tegelvloeren in een woonkamer, hal of bijkeuken, zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van vloerverwarming. Heeft u interesse in een tegelvloer, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor aan- of uitbouw? Met of zonder vloerverwarming om heerlijk te ontspannen? Wij werken in de volgende stappen bij het leggen van een tegelvloer met vloerverwarming.

Stappenplan voor het leggen van een tegelvloer

Eerst verwijderen we uw huidige vloer en egaliseren we de ondergrond. Dit is een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van een nieuwe tegelvloer in uw woning. Uw vloer moet egaal en vlak zijn, voordat er een nieuwe geplaatst kan worden. Dit zorgt voor een beter en mooier resultaat.

Heeft u interesse in vloerverwarming, dan wordt de vloerverwarming gevreesd en aangebracht. De leidingen worden vervolgens dichtgemaakt en daarna leggen we de nieuwe tegelvloer. En daarna volgt natuurlijk de oplevering. We kijken altijd samen met u of uw tegelvloer (met of zonder vloerverwarming) naar wens is. Als dat het geval is, rest ons alleen nog te zeggen: veel woonplezier!

De kosten van tegelvloeren en vloerverwarming

Wilt u een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming, dan wilt u natuurlijk graag weten wat het kost. Al onze projecten zijn op maat. Dat betekent dat wij een ontwerp maken op basis van uw wensen en budget. Op basis hiervan maken wij een offerte. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Van een tegelvloer voor in uw keuken tot een tegelvloer in het toilet.

Het begint allemaal met een goed gesprek

Voordat we voor u aan de slag mogen, drinken we graag een kop koffie en gaan we dieper in op uw wensen. Aan de hand van dit gesprek maken we een ontwerp voor u, inclusief offerte. Zo weet u direct wat wij voor u kunnen betekenen.