In 4 weken een stralende badkamer.

Van ontwerp tot oplevering.
Alles geregeld. 

Betrouwbaar

50+
5 star reviews

Expertise

Uw verbouw specialist
in de badkamer

Persoonlijk

5 vakgebieden,
1 aanspreekpunt

Onze diensten

Dream Renovations is gespecialiseerd in badkamer- en toilet renovaties.
Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom badkamer of toilet.

Badkamer ontwerp tot realisatie

Wij kunnen u al het werk uit handen nemen inclusief het ontwerpen van uw nieuwe badkamer of toilet. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven wat u mooi vind en wat uw budget is, wij doen de rest!

Badkamer montage

Wij kunnen voor u de door u zelf geleverde badkamer of wc monteren en gebruiksklaar plaatsen. Van begin tot eind, of juist een klein stukje van de weg, wij hebben altijd de juiste oplossing voor uw verbouwing.

Woonvloeren & vloerverwarming

COMING SOON!

Tegelzetten

COMING SOON!

Jasmin, G

"Mark houdt zijn afspraken na. Uitstekende communicatie en is erg goed in zijn werk. Hij denkt vooral met je mee en daardoor zijn we ook erg blij met het resultaat! Wij zijn erg tevreden hoe het is verlopen. Heel erg bedankt voor alles!"

Onze aanpak

 • 1
  Kennismakingsgesprek

  In dit gesprek maken we persoonlijk kennis en bekijken we de ruimte die u wilt laten aanpakken. We bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden.

 • 2
  Offerte op maat

  Aan de hand van het kennismakingsgesprek sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte. Deze offerte blijft 30 dagen geldig.

 • 3
  Bestelling van materialen

  De bestelling en levering van materialen kunt u in eigen hand houden, of door ons laten uitvoeren.

 • 4
  Planning

  In overleg bepalen we samen wanneer we aan het project gaan beginnen, en wanneer we verwachten klaar te zijn.

 • 5
  Start verbouwing

  Op de geplande dag en tijd zorgt u dat de ruimte(s) klaar zijn voor de verbouwing en dat (indien afgesproken) de materialen geleverd zijn. Zo kunnen wij meteen aan de slag!

 • 6
  Oplevering

  Als de hele klus geklaard is volgt natuurlijk de oplevering. Samen kijken we of alles naar wens is, en dan kan het genieten beginnen!

Wat kost het? Al onze projecten worden op maat gemaakt. Afhankelijk van uw wensen en budget stellen wij een ontwerp voor u samen. Hierdoor is het voor ons mogelijk om het maximale uit uw budget te halen.

Volgende stap?

Wij maken graag vrijblijvend kennis met u om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie door te nemen. Van begin tot eind, of juist een klein stukje van de weg.